Yüzlerce Kareden Oluşan Fotoğraf Birikimleri

Fotoğrafçılık artık bir lüks olmaktan çıkıp, herkese ulaşmasıyla birlikte milyonlarca fotoğraf çıktı ortaya. Fotoğrafçılar da değişik kareler oluşturma derdine düşerek yeni şeyler üretmeye çalıştılar. Mike Mike‘ın the Face of Tomarrow ve Corinne Vionet‘in Photo Oppurtunities projesi bu farklı şeyler oluşturmanın en çok duyulan yansımaları… Mike Mike da Corinne Vionet de yüzlerce fotoğrafın birleşiminden oluşan fotoğraflar…

Fotoğrafçılık artık bir lüks olmaktan çıkıp, herkese ulaşmasıyla birlikte milyonlarca fotoğraf çıktı ortaya. Fotoğrafçılar da değişik kareler oluşturma derdine düşerek yeni şeyler üretmeye çalıştılar. Mike Mike‘ın the Face of Tomarrow ve Corinne Vionet‘in Photo Oppurtunities projesi bu farklı şeyler oluşturmanın en çok duyulan yansımaları…

Mike Mike da Corinne Vionet de yüzlerce fotoğrafın birleşiminden oluşan fotoğraflar elde etmişler.

Mike Mike – Face Of Tomarrow

Dünya’nın değişik kentlerinde yüzlerce insanı fotoğraflayarak bilgisayarda birleştirmek suretiyle o kentin ortalama portresini çıkaran Mike Mike, bu projede Türkiye’de Ankara ve İstanbul’a yer ayırmıştı.

Ankara’da Gençlik Parkı’nda, İstanbul’da Eminönü meydanında çekimlerini gerçekleştiren Mike, çektiği insanlara 1 TL’de ödeme yapmış.

Corinne Vionet – Photo Oppurtunities

Corinne Vionet, Photo Oppurtunities projesiyle yüzlerce turistin çektiği fotoğraflara ulaşarak bunu birleştirmek suretiyle bulanık bir görsel birikimi gözler önüne getiriyor.